Блог

Ви презентираме неколку дневни соби во кои преовладуваат сиви и жолти тонови, а кои се надеваме ќе ви послужат како инспирација при преуредување на вашиот дом.

Enterier-siva-zholta-ELHome-014

Сивата боја всушност се вбројува во групата основни бои, бидејќи е добиена со мешање на бела и црна боја. Таа лесно се комбинира со силните бои, а со неа никогаш нема да погрешите. Додека пак, жолтата боја веќе трета година е апсолутен хит кога станува збор за дизајнирање на ентериер. Таа внесува разиграност и позитивна енергија.

Enterier-siva-zholta-ELHome-002
Enterier-siva-zholta-ELHome-003
Enterier-siva-zholta-ELHome-004
Enterier-siva-zholta-ELHome-005
Enterier-siva-zholta-ELHome-006
Enterier-siva-zholta-ELHome-007
Enterier-siva-zholta-ELHome-008
Enterier-siva-zholta-ELHome-009
Enterier-siva-zholta-ELHome-010
Enterier-siva-zholta-ELHome-011
Enterier-siva-zholta-ELHome-012
Enterier-siva-zholta-ELHome-013