Блог

Италијанците се познати по високото чувство за естетика и истанчен вкус. Исто така, важат за нација која е исклучително посветена на својот дом и своето семејство. Па оттаму, воопшто не нè зачудува нивната ангажираност за празнично декорирање на домот.

Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-002

Во овој случај, винтиџ уредениот стан со внимателно избрани парчиња мебел со природни и пастелни бои е украсен со раскошна елка и низа декоративни елементи кои му даваат празнична магија на просторот.

Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-003
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-004
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-005
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-006
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-007
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-008
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-009
Novogodishna-dekoracija-na-domot-na-italijanski-nachin-ELHome-010