Блог

Кој ќе биде подобар во китење на оригинална елка најдобро може да се види на Инстаграм низ фотографиите од оригиналните елки кои ја освоија оваа мрежа!

Новогодишната креативност е еден од омилените предизвици за сите оние кои уживаат во уредување и декорирање на домот.

Социјалните мрежи меѓу кои најпопуларен е секако Инстаграм иистакнаа во прв план неколку модели кои имаат десетици илјади лајкови благодарејќи на својата оригиналност и убавина! Ако се обидете да побарате наша препорака е да се обидете со хаштаг #christmasstree на кој канал ќе добиете повеќе од 16 милиони фотографии од оригинални елки! Направивме избор од десетина најоригинални за Вас!

Израдувајте ги Вашите пријатели и семејство – и заштедете – со подароци од #ElenaLuka.