Блог

Куќата од соништата навистина постои! Оваа преубава куќа или како што ја нарекуваат нејзините газди „Магична колиба“ се наоѓа во градот Хлевци, во близина на убавите борови шуми и миризливите полиња со лаванда на Рамна Гора. Градот Хлевци е на оддалеченост од 100 километри од Загреб и на некои 40 километри од топлите морски води. Колибата е изработена од природен камен и дрво, а нејзината големина изнесува 200 метри квадратни. Во неа можат да престојуваат 8 луѓе. Во собата за дневен престој има камин, а на првиот спрат подно греење. Големиот и романтично осветлен базен нуди незаборавни ноќни капења во текот на летните месеци.

Kolibamagus-ELH-001
Kolibamagus-ELH-002
Kolibamagus-ELH-003
Kolibamagus-ELH-004
Kolibamagus-ELH-005
Kolibamagus-ELH-006
Kolibamagus-ELH-007
Kolibamagus-ELH-008
Kolibamagus-ELH-000