Divine

divine-01

Под падините на Водно, веднаш по подвозникот и познатото училиште Кузман го сместивме сензибилниот објект Divine. Неговата бела боја, столбовите и специфичните кружни сводови се одликите на  историската барокна архитектура чија и основна функција е да тежнее кон елеганција. Овој наш објект наменски е направен помал од останатите со цел да ги опфатиме желбите на сите наши клиенти и сите атрактивни локации во Скопје.

Вистинска сензација од 1.800 м2  која како бисер ќе заблеска на улицата Томе Арсовски веднаш спроти една од најубавите и најстари цркви во градот.

divine-karakteristicen-kat

Во потрага сте по квалитетни станови и професионални градежни услуги?