Блог

Stardust post day

Станот е еден од клучните фактори за создавање на топол дом и вистински среќно семејство, исто како што е ѕвездената прашина за галаксијата. Водени од оваа идеја, го концепиравме Futura 5.1 Stardust 77м². Во него, низ совршен баланс, се проткаени сребрена, златна и бела боја, правејќи го просторот луксузен. Sturdust е наменет за семејства кои се ориентирани кон модерниот начин на живот, но се однесуваат со почит кон традиционалните вредности.
Со две спални соби, една детска и две бањи овозможува приватност за секој член на семејството, а големата дневна соба ќе биде место каде ќе се креираат задничките спомени. Големата тераса со поглед кон прекрасното Водно е идеална за оддишка во секој дел од денот.

#FUTURA – The future is here ➡️ https://bit.ly/3d0aHgw! 🚀

За повеќе информации контактирајте нè на 📱071415094, ☎️ 023103816 или 📧 contact@elenalukahome.com

Author: maja.avramcevska