Блог

Растенијата се неизбежен дел од секој дом. Му даваат топлина, не релаксираат, ни го подобруваат расположението…. придобивките се многу.
Затоа денес ги издвоивме нашите најомилени простории од Инстаграм кои изобилуваат со растенија. Некои имаат поголеми, а некои помали растенија, но заедничкото за нив е што се направени со многу љубов и трпение – и се вистински празник за очи.

Уживајте! 🌿

Author: maja.avramcevska