Блог

01 Sputnik post

Брзиот и модерен начин на живот наложува да имате свој простор во кој ќе може да се повлечете на крајот од денот и целосно да се посветите на себеси. Простор кој Ве смирува, но и Ви дозволува да се изгубите во својот свет. Токму затоа го создадовме FUTURA Sputnik 39м² – интимен стан од кој можете да креирате сопствена галаксија и да се препуштите на фантазиите.
Воден од идејата за едноставност и ефективност, секој сегмент од Sputnik e во функција на живеењето. Пресечените форми во портокалови нијанси му даваат силен карактер и разиграност.

#FUTURA Sputnik 39м² – Патувајте во времето и просторот под свои правила, во простор кој е единствено Ваш. Кликнете ТУКА за кратка презентација.  🚀

За повеќе информации контактирајте нè на 📱071415094, ☎️ 023103816 или 📧 contact@elenalukahome.com

Author: maja.avramcevska