Блог

Како да му го дадете на Вашиот дом тој ВАУ фактор? Наједноставно е преку висечки стол или лулашка. Ова парче мебел додава бохо нота на секој простор и го прави впечатлив и интересен. Само замислете како сте седнати со книга и кафе – вистинско уживање и релаксација по напорниот ден.
Инстаграм е преплавен со ентериери со оваа лулашка, а ние направивме избор од највпечатливите само за Вас.
Уживајте!

Author: maja.avramcevska