Блог

Moonwalk post day

Кажете му добредојде на популарниот Moonwalk 44м² – за сите темпераментни карактери на кои ритамот им е во срцето. Разиграјте го станот за Вашите сакани со долги уживања, танцувајте заедно во отворениот простор. Вашиот дом е Ваша легенда. Играјте Вие и Moonwalk ќе игра за Вас со сите уникатни детали.

FUTURA Moonwalk 44м² – Разиграј го домот за неа ➡️ Погледнете ја презентацијата за станот ТУКА! 🚀
За повеќе информации контактирајте нè на 📱071415094, ☎️ 023103816 или 📧 contact@elenalukahome.com
Author: maja.avramcevska