Блог

Нашиот нов објект Футура се наоѓа во една од најстарите скопски општини. Но, зошто ја одбравме токму оваа општина да биде нов дом за Футура, објект кој доаѓа од иднината?

Причини има многу, но да почнеме со ред.

Кога го биравме Вашиот нов совршен дом, ни беше важно тој да е изолиран од градската бучава, а сепак да е поставен на еден од главните булевари. Притоа секогаш во домот да имате и пријатна клима.  Една од најголемите придобивки од живеењето во општината Кисела Вода е нејзината местоположба – зафаќа делови од западниот и југозападниот дел од Скопската котлина. Затоа тука многу се чувствуваат топлите воздушни струења кои, преку Вардар, доаѓаат од Егејското Море.
Средишната годишна температура изнесува пријатни 12, 5 степени Целзиусови.
Ветровите во Кисела Вода се јавуваат од сите правци, па затоа преку целата година има провев.
Футура е идеална за оние кои гледаат кон иднината и знаат што е најдобро за нив и нивното семејство.
Станови полни со природна светлина и функционален простор се формула за среќно семејство.
Станови полни со живот!

Разгледајте го целиот објект ТУКА.

За повеќе информации контактирајте нè на 📱071415094, ☎️ 023103816 или 📧 contact@elenalukahome.com

Author: maja.avramcevska