09
Feb

Овој ден е особено среќен за „Елена Лука Хоум“.

Овој ден е особено среќен за „Елена Лука Хоум“.

Дозволете да Ве информираме дека на вчерашен ден се случи осветувањето на камен темелникот на нашиот нов објект Connect 5+, кој се наоѓа на ул. Венијамин Мачуковски во населбата Аеродром.

Преку овие фотографии и веселите лица на нашиот тим, Ви пренесуваме дел од амбиентот.

Нека е со среќа!

Детални информации за Connect 5+🚀