07
Feb

Деловен простор во Melody

Кога размислуваме за деловен простор, ги разгледуваме сите аспекти – градба, локација, функционалност, естетика…
А кога сето ова ќе се спои на совршен начин го добиваме деловниот простор на објектот MELODY лоциран на самиот влез на населбата Железара на улица Коце Металец.

Неговиот деловен простор којшто се наоѓа во приземјето на уникатната градба, се простира на површина од 386 метри квадратни, распределен во четири деловни единици од кои два со квадратура од 88 и два со квадратура од 106 метри квадратни.

Неговата намена може да биде за раличен тип на бизниси од банки и маркети па се до ресторани и кафулиња…

Различните квадратури на деловниот простор на MELODY се совршено прилагодливи на вашата дејност.
Објектот е сместен веднаш до парк-шумата Гази Баба која што се простира на површина од 105 хектари, од кои 95 се шума, а 10 се ливади со тревна површина.

Деловниот простор на MELODY, како и целиот уникатен објект ја задржува единствената модерна архитектура.
Неговиот современ дизајн и пространост овозможуваат комфор при работењето, додека изобилството на природна светлина и големите излози, го прави уште попривлечен.