12
Feb

Деловен простор во FUTURA 2

Она што му треба на секој бизнис е совршен деловен простор којшто ќе одговори на вашите потреби.

Новиот објект на ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ, ФУТУРА 2 сместен во општина Кисела Вода, го има иделното решение.


Со својата одлична локација на самиот булевар Борис Трајковски, објектот нуди атрактивен деловен простор којшто се протега на површина од 939 метри квадратни.
Неговата нагласена височина и дизајн го прават овој простор ексклузивен и како таков наменет за комерцијално-деловни содржини.


Благодарение на уникатната проекција просторот е осветлен со природна светлина и обогатен со конструкциски материјали што се карактеристични за целиот објект ФУТУРА 2.
Деловниот простор преку својата отвореност овозможува лесна комуникација со минувачите и главниот булевар и токму затоа е толку магнетено привлечен за вашите потенцијални клиенти.
На располагање имате две деловни единици – едната е со површина од 325, а другата од 115 метри квадратни.


Висококвалитетна градба на целиот објект ФУТУРА 2 како и маестралниот начин на проектирање го прават овој деловно простор идеално решение за потребите на вашиот бизнис.
Направете го вашиот следен деловен чекор, а ФУТУРА2 ќе го следи секое ваше движење кон успехот.