09
Jul

Зошто стан на поткровје во FUTURA 2 е паметен избор?

Покрај тоа што може да уживате во најубавиот поглед, животот на поткровје овозможува голем број предности.

Ѕидови и плафони без косини, за функционално искористување на просторот.


Поголема приватност и спокој.

Висококвалитетна термо и звучна изолација, со плоча за максимална енергетска ефикасност.


Становите на поткровје се одликуваат со голема искористеност на природната светлина.


Пријатен амбиент и удобност што овозможуваат бројни опции за ентериерно уредување.

Одберете ПРЕМИУМ домување на поткровје во FUTURA 2.
Локација: Булевар „Борис Трајковски“, општина Кисела Водa.

ELENA LUKA HOME – My way of living!