Блог

Иванка Трамп и Челси Клинтон сигурно не би делеле заеднички ставови во поглед на политиката додека на план недвижности немаат толку заеднички теми за разговор.

559ebd4021098-07-ivanka-trump-apartment-xl

Ексклузивните недвижности кои се во нивна сопственост јасно укажуваат на тоа дека можете да имате најчудни политички ставови, што никако не влијае на добриот вкус и препознавањето на квалитетните парчиња.

1464112105-edc-052316-clintontrump-slide-clinton

1464111836-edc-052316-trump-apartment

Апартамнот на Челси Клинтон на Петата авенија во Њујорк стана достапен на пазарот, како што известува „Њујорк Пост“ и по се што е прикажано досега изгледа дека тој е скапоцен камен. Облагодарен со кујна достојна за врвни мајстори, високи тавани, како и поглед на Медисон парк, разбирливо е зошто поранешниот дом на Клинтон достигнал цена од 6 милиони долари.

559ebd3dd08b3-04-ivanka-trump-apartment-de

Имајќи в предвид дека токму овој апартман е најефтин во зградата, иако има три спални соби, може да се рече дека е одлична прилика за купувачите. Апартманот има 185 метри квадратни, додека зградата во својот состав има обезбедени услуги: портир, теретана и хемиско чистење.

gallery-1439330795-edc100112trump08

Author: Небојша Антиќ
За првпат почнав да се занимавам со новинарство како уредник на порталот Mnogoo.mk. Студиите по внатрешен дизајн ме направија стручен во полето на архитектирата и ентериерот. Блискоста со клучните луѓе од оваа фела кај нас и во светот ми овозможија пласирање на информации од прва рака. На Elena Luka Home ќе се обидам да ја прикажам стилската но и корисната страна на архитектурата каква до сега не сте ја запознале.