08
May

Запознајте го Доминиум Гама 76m²

За да се постигне безвременски изглед на атрактивен дом, што одговора на модерните тенденции употребена е палета на пастелно зелена, беж и сива нијанса.

Дополнително вклучени се и топли дрвени тонови, како и елементи со различна текстура, мермер и метал, чија што комбинација го прави самиот простор совршен за домување.

Дневната соба и кујната се просторно и тематски поврзани преку едноставни линии и пастелни бои кои што придонесуваат за суптилна елеганција и комфор.

Осветлувањето ја следи минималистичката еститка што преовладува во целиот стан, со мала доза на луксуз.

Во спалната соба преовладуваат сиви и пастелно зелени тонови, а просторот е максимално искористен за сместување на сите потребни елементи.

DONINIUM – Еден имот, илјада соништа.