01
Jun

Запознајте го DOMINIUM BETA 55m²

DOMINIUM Beta 55m² – Место за среќно детство.

Со бројни образовни, културни и рекреативни содржини во близина, DOMINIUM Beta ќе им го олесни ораганизирањето на секојдневните обврски – од најмалите до најстарите членови на семејството.

DOMINIUM Beta го краси едноставност.
Монохроматска палета на бои збогатена со природни материјали.
Фокална точка или внимателно акцентирање.

Контрастната комбинација на дрвени и мермерни декоративни елемнети, прават баланс меѓу топлината што еден дом треба да ја понуди и чувството на современ, модернистички израз.

Изобилството на дневна светлина дава дополнително чувство на спокој и пријатен амбиент во сите простории на овој дом од соништата.

DONINIUM – Еден имот, илјада соништа.