01
Jun

Еден клик до твојот дом од соништата: Интерактивна презентација за DOMINIUM, новиот станбено-деловен објект на ELENA LUKA HOME

Со еден клик дознајте како ќе изгледа вашиот дом од соништата.
ELENA LUKA HOME на своите клиенти им овозможува интерактивна презентација на нивниот нов атрактивен станбено-деловен објект DOMINIUM, со што добиваат конкретна визуелна претстава за секој тип на стан, неговиот распоред, функционалност и детален приказ за секоја просторија.

Презентацијата може да ја погледнете на овој линк.
Станбениот дел на DOMINIUM го сочинуваат вкупно 100 стана, распоредени на 10 ката,
односно по 10 стана на секој кат.

Становите се со квадратура од 46 до 85м² (три двособни: 46м², 55м², 58м²; пет трособни: 58м², 66м²,67м²,67м², 73м², 77м²; еден четворособен од 86м²).
За секој стан прописно има обезбедни доволни паркинг места од поделени во две подземни нивоа и на партер кои можат да бидат Ваши по актуелни цени.

Деловниот простор се простира на површина од 532м² поделен во три единици.
DOMINIUM располага и со подрумски простории што дополнително ќе Ви го олеснат Вашето домување.

DOMINIUM – Еден имот, илјада соништа!

Повеќе за објектот дознајте ТУКА.