Блог

Почитувани клиенти, пријатели и соседи,

Ве известуваме дека на 10 јуни 2017, сабота од 12 часот ќе вршиме свечено доделување на клучевите од Вашите нови домови во вториот по ред објект Living Large од елитниот станбено-деловен комлекс ElHomes-EcoHomes.

Голема чест ќе ни биде доколку присуствувате на оваа семејна средба што ќе биде момент за паметење и нов почеток за сите нас.

 

Со почит Ваши,

Elena Luka Home