Блог

Чекор 1

Вашиот прв чекор во процесот на купување на имот во Elena Luka Home е процесот на регистрација на Вашиот интерес. Потребно е да ни ги пратите Вашите податоци по пат на формулар на нашиот веб сајт (www.elenalukahome.com ), да го исконтактирате нашиот продажен тим +389 2 3103 816; +389 71 346 194 или да не посетите во нашите простории во Скопје на адреса М.Т. Гологанов бр. 130

Чекор 2

Состанок со продажен советник

По Вашата регистрација, нашиот продажен советник брзо ќе стапи во контакт со Вас и ќе ви ја претстави понудата на Elena Luka Home становите.

Чекор 3

Резервација на стан

Откако со продажниот советник ќе одберете стан кој Ви одговара следува резервација на истиот.

Чекор 4

Потпишување на купопродажен договор

Откако ќе го резервирате имотот, се пoтпишува и купопродажен договор со компанијата Elena Luka Home.

Чекор 5

Известување за напредокот во работењето

По потпишаниот купопродажен договор, Вие сте дел од семејството на Elena Luka Home, имате бенифиции на следење на градежните фази на објектот во кој сте го резервирале Вашиот стан и редовно ќе бидете известувани за нивното напредуваање по пат на месечен електронски билтен, кој ќе Ви го испраќаме на Вашата email адреса.

Чекор 6

Примопредавање и вселување

По техничката припрема на зградата и уплата на комплетно купо-продажен износ, Elena Luka Home официјално Ви го предава станот, по што на Вас останува само да се вселите во Вашиот нов дом.

Author: Небојша Антиќ
За првпат почнав да се занимавам со новинарство како уредник на порталот Mnogoo.mk. Студиите по внатрешен дизајн ме направија стручен во полето на архитектирата и ентериерот. Блискоста со клучните луѓе од оваа фела кај нас и во светот ми овозможија пласирање на информации од прва рака. На Elena Luka Home ќе се обидам да ја прикажам стилската но и корисната страна на архитектурата каква до сега не сте ја запознале.