Блог

Станот кој денес Ви го презенираме, со сигурност ќе ги освои срцата на оние кои преферираат ненаметливи бои, како и едноставен стил на уредување. Овој 60-квадратен стан се наоѓа во периферијата на Москва, а ентериерното решение го потпишува младата и талентирана архитектка Александра Федорова од Русија.

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-002

Во просторот доминираат три бои: капучино, нијанси на сива и бела. Нијансите на капучино се најзастапени и истите оддаваат чувство на смиреност, додека пак, со темниот бродски под е доловен одличен контраст.

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-003

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-004

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-005

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-006

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-007

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-008

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-009

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-010

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-011

Собата за дневен престој и спалната соба се одделени само со стаклени површини, но големите бели завеси ја обезбедуваат потребната приватност.

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-012

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-013

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-014

Sharmanten-stan-so-boja-na-kapuchino-ELHomeBlog-015