Блог

Компанијата Модо 10 креирала Домино спална соба, со употреба на топол Каналето орев…

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (2)

Овој проект претставува оригинален, патентиран дизајн и се состои од батерфлај кревет, ноќна наткасна и Домино гардеробер, кој е акцентиран со огледала на вратите, во придружба на дополнителни Домино огледала.

Големо внимание е посветено во изборот на високо квалитетни материјали со природни есенции, за да се осигура комлетен комфор и здрав одмор. Удобните кревети се она што е најпотребно за да го регенерираме своето тело, додека преубавите и фунционални наткасни и гардеробер креираат една совршена целина.

Што се однесува на ормарчињата, тие се креирани како системи кои го организираат просторот и плус како простор за складирање облека, а детално е простудиран и нивниниот изглед и функционалност, кои можат да се прилагодат на личните потреби на секоја личност.

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (10)

Формалната чистина и производните квалитети се обележја на оваа колекција, што воедно претставува епитет и традиција на Made in Italy производите, во склад со вкусот на компанијата и версатилноста на животниот простор на денешницата.

Сите парчиња од оваа колекција се изработени рачно, а настанале од висококвалитетни сирови материјали, со завршни детали од водени и маслени бои.

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (3)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (5)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (8)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (9)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (11)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj (12)

luksuz-enterijer-dizajn-namestaj-99