Блог

Овој стан се наоѓа во Остермалм, Стокхолм – Шведска. Просторот се одликува со класичен скандинавски шарм – во него преовладува белата боја, има многу дрвени елементи и низа декоративни додатоци, како и растенија.

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-009

Станчето се протега на само 34 метри квадратни, а негова главна карактеристика е стаклениот ѕид кој само просторно ги одделува собата за дневен престој од спалната соба. Стаклениот ѕид е паметно решение за вакво мало станче, со помош на кој е добиен поголем визуелен простор.

Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-002
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-003
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-004
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-005
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-006
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-007
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-008
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-010
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-011
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-012
Sovrshen-komfor-vo-samo-34-metri-kvadratni-Stockholm-ELHome-013