Блог

Главна карактеристика на овој модерен стан се светлите бои, кои асоцираат на свежина и чистота. Високиот таван и дрвената подна површина го прават станот визузелно многу поголем отколку што реално е. Има стилска дневна соба со интересни декоративни елементи, а кујната е организирана во отворен простор и одделена со мал шанк од собата за дневен престој. Спалната соба е изолирана и мала, но доволно пространа да собере кревет за двајца и плакар. Во оваа квадратура има и мала тераса со маса, двоесед, многу растенија, како и скара.

Stan-vo-Geteborg-ELHome-002

Инаку, овој двособен стан се наоѓа во прекрасниот Гетеборг – јужна Шведска.

Stan-vo-Geteborg-ELHome-003
Stan-vo-Geteborg-ELHome-004
Stan-vo-Geteborg-ELHome-005
Stan-vo-Geteborg-ELHome-006
Stan-vo-Geteborg-ELHome-007
Stan-vo-Geteborg-ELHome-008
Stan-vo-Geteborg-ELHome-009
Stan-vo-Geteborg-ELHome-010
Stan-vo-Geteborg-ELHome-011