10
Dec

Симпатичен стан опремен со половен мебел

[stm_post_info]

Овој симпатичен простор се наоѓа во една стара зграда во Гетеборг, Шведска. Во него живеат две цимерки, кои се студентки на факултетот за дизајн и обработка на дрво. Повеќе од очигледно е дека знаењата од таа област им помогнале да го уредат станот од 60 метри квадратни со парчиња половен мебел, при што доминира белата боја – типична за скандинавските земји и тамошниот стил на уредување.

Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-02
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-03
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-04
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-05
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-06
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-07
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-08
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-09
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-10
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-11
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-12
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-13
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-14
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-15
Stan-opremen-so-poloven-mebel-ELHome-16

[stm_post_tags]
[stm_share code=”JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==”]
[stm_sidebar sidebar=”790″ code=”790″]