Блог

Пентхаусите по својата дефиниција означуваат луксуз. Поставени на најгорниот спрат од објектите, обезбедуваат импресивни погледи кон градот и невиден комодитет. Повеќето од нив се уредени во модерен стил, но има и такви во кои е застапен класичниот стил.

Во продолжение Ви презентираме неколку импозантни пентхауси.

COPPIN пентхаус дизајниран од студиото JAM Architects

Coppin-PenthouseCoppin-Penthouse-IslandCoppin-Penthouse-Pool

Прекрасен бел пентхаус во Чикаго

Wonderful-Penthouse-in-Chicago-White-SofaWonderful-Penthouse-in-Chicago-BedroomWonderful-Penthouse-in-Chicago-Marble-Bathroom

Елегантен пентхаус во Бразил

Elegant-Penthouse-Dining-TableElegant-Penthouse-DecorElegant-Penthouse-Wall-Decor

Еко-пентхаус

Penthouse-Ecopark-Green-BathroomPenthouse-Ecopark-SkyviewPenthouse-Ecopark-roof

Пентхаус „3“ во Монтреал

Penthouse-03-Ghost-ChairsPenthouse-03-With-Stairs

Пентхаус во Палма Де Мајорка

Penthouse-in-Palma-de-MallorcaPenthouse-in-Palma-de-Mallorca-ViewPenthouse-in-Palma-de-Mallorca-Bath

Бел пентхаус во Софија

Penthouse-on-the-Park-Living-areaPenthouse-on-the-Park-open-space-kitchenPenthouse-on-the-Park-piano

Пентхаус дизајниран од креативниот тим на Josep Ruà Spatial Designer

Penthouse-by-Josep-Ruà-Spatial-Designer-ChairsPenthouse-by-Josep-Ruà-Spatial-DesignerPenthouse-by-Josep-Ruà-Spatial-Designer-Patio

Шармантен пентхаус во Берлин

Penthouse-in-Berlin-Bar-ChairsPenthouse-in-Berlin-High-CeilingPenthouse-in-Berlin-Living