19
Dec

Модерно поткровје за млад љубовен пар

[stm_post_info]

Архитектите од студиото RU.LЕЅ изработиле одлично решение за поткровје кое во целост ги задоволува потребите на една млада љубовна двојка. Тие концепирале модерно уреден стан со примена на мебел со минималистички дизајн, со цел да се постигне удобно сместување, чисти линии и комфор. Бидејќи се работи за релативно мало поткровје, најзастапени се светлите бои кои обезбедуваат визуелно поголем простор. Сепак, вистински контраст е постигнат со конструкцијата за скалите и плафонските светла кои се во црна боја.

Вистинско освежување претставува малиот мозаик од шарени плочки во делот на кујната, како и амбиенталното светло во сина боја.

Ова убаво поткровје се наоѓа во Братислава, Словачка.

Poland-halo-ELHome-001
Poland-halo-ELHome-003
Poland-halo-ELHome-004
Poland-halo-ELHome-005
Poland-halo-ELHome-006
Poland-halo-ELHome-007
Poland-halo-ELHome-008
Poland-halo-ELHome-009
Poland-halo-ELHome-010
Poland-halo-ELHome-011
Poland-halo-ELHome-012
Poland-halo-ELHome-013
Poland-halo-ELHome-014
Poland-halo-ELHome-015
Poland-halo-ELHome-016
Poland-halo-ELHome-017
Poland-halo-ELHome-018
Poland-halo-ELHome-019
Poland-halo-ELHome-020
Poland-halo-ELHome-021
Poland-halo-ELHome-022

[stm_post_tags]
[stm_share code=”JTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZmFjZWJvb2tfbGFyZ2UlMjclMjBkaXNwbGF5VGV4dCUzRCUyNyUyNyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0UlMEElM0NzcGFuJTIwY2xhc3MlM0QlMjdzdF90d2l0dGVyX2xhcmdlJTI3JTIwZGlzcGxheVRleHQlM0QlMjclMjclM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTBBJTNDc3BhbiUyMGNsYXNzJTNEJTI3c3RfZ29vZ2xlcGx1c19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRSUwQSUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyN3N0X3NoYXJldGhpc19sYXJnZSUyNyUyMGRpc3BsYXlUZXh0JTNEJTI3JTI3JTNFJTNDJTJGc3BhbiUzRQ==”]
[stm_sidebar sidebar=”790″ code=”790″]