Блог

Веројатно не постои нешто поромантично од Париз и Франција, воопшто. Токму таа француска романтична нота и шмек се преточени во овој стан. Просторот е опремен со минималистички парчиња мебел во светли тонови, ретки видови на растенија со големи листови и ѕидови во бела боја на кои се закачени голем број на слики.
Големите прозори се богат извор на светлина – главна карактеристика на Париз.

Stan-so-francuski-sharm-ELH-001
Stan-so-francuski-sharm-ELH-002
Stan-so-francuski-sharm-ELH-003
Stan-so-francuski-sharm-ELH-004
Stan-so-francuski-sharm-ELH-005