02
Jul

Прекрасно уреден стан во Бруклин и совет како и вие да го декорирате вашиот домашен простор

Бригид Ендрус, директор за малопродажба, е дел од модниот свет повеќе од 15 години. Нејзиниот стан во Бруклин го одсликува тоа нејзино искуство, како и нејзината љубов кон впечатливи визуелни елементи. Нејзината спална соба е преполна со модни списанија, модни фотографии се закачени на ѕидовите, вклучувајќи и слика од нејзиниот омилен фотограф Cass Bird. Сите овие елементи ги поврзуваат собите од големиот апартман, создавајќи неколку интересни фокусни точки.

egdaf

fsfsfs

Untitled

ghsfdgfsd

 

fhsssssg

fdfsd

Помешани во декорот, и еднакво важни за стилот на просторот, се уникатните парчиња, како што се средновековните столчиња и шарената волнена фотеља.

egrwhwrg

sbdvfs

Untitledvdf

 

Најдобриот совет на Бригид за дизајнирање на вашиот сопствен простор? “ Бидете автентични, верувајте им на своите очи, не ги пратете трендовите, инвестирајте во интересни парчиња и помешајте ги со некои ефтини пронајдоци кои се уникатни,” вели таа. “Освежете го и реконфигурирајте го просторот барем на секои шест месеци”.