09
Oct

Модерен апартман на руфтоп во Њујорк

Дизајнот на овој апартман, сместен на еден руфтоп во Њујорк, е мешавина од Европски стил и опуштеното секојдневие од Њујорк. Изработен од „Innocad Architecture“, станот има модерна и пријатна атмосфера. Од внатрешноста на станот како и од елегантниот балкон на таванот има прекрасен поглед на целиот град. Целиот стан е едноставно уреден, употребени се малку детали. Во дневната соба најмногу е ставен акцент на прекрасниот мебел. Креветот во спалната соба е поставен паралелно со прозорот, така што нуди совршен поглед кон надвор. Централно место за релаксација е балконот.

Уживајте во галеријата.

 

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_2-1024x682

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_1-1024x682

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_6-1024x682

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_7-1024x682

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_4-1024x600

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_10-1024x682

Remodelled-Rooftop-Apartment-New-York_8

2