29
Nov

Празнични изненадувања од Elena Luka Home: 10.000 денари за двата најубаво украсени балкони

Почитувани станари,

Веќе добро знаете дека Elena Luka Home многу ги сака новогодишните празници!

Во пресрет на целата празнична еуфорија, декорирање, елки, украси и пакетчиња, решивме повторно да Ве изненадиме.
Оваа година станарите кои се вселени во нашите објекти Twins и ELHomes – EcoHomes, станбено-деловниот комплекс кој го сочинуваат објектите Luxury Home, Living Large и Bussines Homes, ќе имаат можност дополнително да уживаат во празниците бидејќи доаѓаат премиум подароци од Elena Luka Home – 10.000 денари за двата најубаво украсени балкони (Twins и ELHomes – EcoHomes).

Сите вселени станари на Elena Luka Home имаат право на учество. Правилата се едноставни – фотографирајте го Вашиот новогодишно украсен балкон и фотографиите испратете нѝ ги на имејл marketing@elenalukahome.com или во порака на нашиот инстаграм и фејсбук профил, со назнака број на стан и објект.
Фотографиите ги очекуваме од 02.12.2019 година до 02.01.2020 година.
Двата најубаво украсени балкони ќе бидат објавени на 03.01.2020 година.

Да го разубавиме Скопје како никогаш досега и да уживаме во новогодишните подароци.

Среќно,
Тимот на Elena Luka Home ❤️