09
Mar

Модерно и светкаво: Апартман со златни детали во Тел Авив

[stm_post_info]
Тел Авив можеби е дом на познатиот Бел Град, но тоа не значи дека жителите на овој град сакаат да живеат во бела кутија. Тоа го открила познатата израелска дизајнерка за внатрешен ентертиер Yael Gal откако поминала 4 недели со сопствениците на апартман од 4.000 м2 во срцето на градот.
Таа создала за нив создала воодушевувачки ентериер кој го отсликува нивниот карактер и изобилува со топлина и злато.
Дизајнерката инсталирала ,,светкави детали’’ насекаде – од гламурот инспириран од Деко стилот, до златникавиот мермерен мебел во кујната и купатилото и мермерниот под со месингани детали. Вистински спој на модерното со луксузното со нота на топлина.