Блог

Останат е уште еден слободен стан во објектот Connect 5 во населбата Аеродром. Објектот има идеална локација зад транспортниот центар – во центарот на градот, но изолиран од градската бучава.
Ултра модерната фасада на
Cоnnect 5 е создадена од 5 совршено комбинирани елементи – стакло, метал, дрво, камен, модерни врзувачки материјали кои комбинирани со флората која го опкружува објект дава беспрекорен и урбан стил.
Не ја пропуштајте оваа последцна шанса да станете дел од #Connect5 семејството.
Побрзајте и побарајте на 071/415-094 и 02/310-3816.

Становите на приземје имаат посебна магија. Прочитајте повеќе за бенефитите да живеете во стан на приземје ТУКА.

05-06-comfort-vlez-2-prizemje-vertikala-5-6
Author: maja.avramcevska