Блог

Оние кои се  во потрага по стан честопати слушаат совети од типот – ,,избегнувајте го поткровјето”. Но, зошто? Техниките за изградба се многу посовремени во однос на минатото, па со тоа и поткровјето станува навистина посакуван простор за живеење. Становите во најновиот објект на Elena Luka Home – Connect 5 – има поткровје со прави и чисти линии без косини во корисниот дел. Тука воопшто нема да чувствувате дека живеете на поткровје, а сепак ќе ги уживате бенефитите. А кои се привилегиите од живеењето на поткровје, прочитајте подолу.

  1. Нема соседи над Вас – тоа е привилегија која Ви нуди и поголема приватност.
  2. Помала надворешна бучава и почист воздух – бучавата од градскиот живот не достига до погорните катови, а и колку сте повисоко воздухот е почист.
  3. Прекрасен поглед – визура – само замислете како седите во Вашиот дом, пиете кафе или чај и уживате во преубав поглед.
  4. Секогаш е потопло на поткровјето – па така Вашата сметка за електрична енергија ќе биде помала.
  5. Приватноста е поголема – колку е станот на понизок кат толку повеќе луѓе поминуваат во текот на денот. Со зголемената приватност поголема е и Вашата сигурност.


Побрзајте, останати се уште неколку станови на поткровје. Погледнете кои се ТУКА и закажете состанок на 071/415-094.

Author: maja.novakoska