ПРИКАЗНАТА ЗА ELENA LUKA HOME - Elena Luka Home

ПРИКАЗНАТА ЗА ELENA LUKA HOME

ЗА НАС


Квалитетно домување, според највисоките светски стандарди е основната мисија во приказната на ELENA LUKA HOME. Со водечка идеја: на нашите клиенти да им понудиме богат избор и поинаква визија за нивниот дом, градиме објекти кои на нашите станари им овозможуваат безбедно, квалитетно, функционално и уникатно домување, комплетно прилагодено на нивните потреби.

Дополнително, нашите проекти се издвојуваат и со својата автентична визуелна естетика, што го збогатува урбаниот пејсаж на градот со свој индивидуален печат. Со навремена и сигурна градба и имплементирање на најквалитетни градежни материјали и естетски најпрефинето финиширање, повеќе од една деценија ELENA LUKA HOME е есенцијата на сечиј дом од соништата.

НАШАТА ВИЗИЈА


Во реализација на нашата долгорочна стратегија, секогаш целиме кон изградба на безвременски и атрактивни објекти кои ќе ги задоволуваат највисоките стандарди и ќе го предводат пазарот. Ние размислуваме глобално и сите тенденции на светско ниво, ги имплементираме кај нас, адаптирајќи се според потребите на нашите клиенти. Нашиот фокус е насочен кон постојан прогрес и континуирано надградување, како на широкиот опсег на услуги што ги нудиме, така и во однос на профилирањето на нашиот докажано стручен тим.

Преку таквиот професионален пристап, ние проектираме и реализираме објекти кои ги надминуваат временските граници, а го носат духот на модерното време, како во однос на функционалноста, така и во естетска смисла. Иновација, одговорност, искуство, квалитет и професионалнсот, се нашите водечки начела во секој сегмен на нашиот пат кон остварување на соништата на нашите клиенти.

НАШИОТ ТИМ

ЕЛЕНА ПАНДЕВА

Сопственик и Генерален менаџер

Успешно ја поврзав модата и градежништвото давајќи и една топла и женска страна на архитектурата како машка професија низ историјата. Среќна сум што имам тим кој се бори за оваа моја идеја и како такви цврсто се позициониравме на пазарот.

НЕБОЈША АНТИЌ

Маркетинг и Креативен директор

Во моментот кога успеав во кариерата и се заситив од окружувањето во кое се наоѓав, се појави можност и предизвик во смисла на работна позиција во Elena Luka Home. Новото окружување кое беше исполнето со амбициозни и ентузијастични млади луѓе со поинаков пристап кон креативниот концепт ми изгледаше како полн погодок во кариерата. Како креативец и маркетер со големо искуство ја добив и титулата креативен и маркетинг директор во компанијата.

ФИЛИП СТАНТИЧ

Комерцијален директор

Посетувам многу саеми со мојот тим. Бираме исклучиво нови, еко и првокласни материјали од повеќе европски земји. Ние знаеме од колкаво значење се сите детали за станарите, а ги има многу верувајте.

АНДРЕА ЈАНКОВ

Технички директор

Една од основните карактеристики на квалитетната градба е да се внимава на секоја точка од инженерингот, од правилен избор на локација, првичната замисла на проектантите, па се до финалниот резултат на градилиште. Токму таа координација на нашиот високостручен тим ни овозможува да ја оствариме нашата крајна цел, да нудиме најдобар можен производ на нашите клиенти.

ФРОСИНА ЛАЗАРОВА

Менаџер за продажба

Барањето на совршен дом не е воопшто едноставно. Тоа што сум комуникативна и ненаметлива во односот со клиентите, а истовремено сигурна и доверлива, се клучни особини за мојата успешност како агент за недвижности.

ЈОРДАН ТАСЕВСКИ

Архитект

Од првиот до последниот стан во секој наш објект, секој посебен, секој свој, идеално подготвен за секаков тип на клиенти и квадратури. Мора да постои голем избор од предложени решенија за уредување на просторот. Така знам дека секогаш нивниот краен избор е Elena Luka Home.

Катерина Видимче

Архитект

Разработката на деталите знае да одземе многу време, доста непроспиени часови. Таква е нашата професија, но тоа е навистина занемарливо кога ќе ги изброите насмевките на вселените семејства, а навистина ги има многу во Elena Luka Home.

ВЛАДИМИР ЃОРГИЕВСКИ

Правник

Како правник во Elena Luka Home изготвувам правни акти на ниво на компанијата согласно дејноста (одлуки, потврди, решенија, правилници, договори, спогодби), изготвувам, прибавувам и доставувам соодветна документација согласно законските одредби.

ДРАГАНА ПЛЕШКОВА

Правник

Како правник во Elena Luka Home ги подготвувам договорите за вработување, одлуките, решенијата, спогодбите и сите други акти коишто произлегуваат од одредбите на Законот за работни односи. Посредувам и склучувам договори и други правни дела со деловни соработници и физички лица согласно со дејноста на компанијата, преземам соодветни законски дејства во име и за сметка на компанијата.

МАРИЈА КОСТОВА

Асистент на Генерален Менаџер

Обезбедувам административна поддршка на секторот за финансии, ги заведувам сите финансиски трансакции за ефикасно сметководство, подготвувам излезни фактури и ја следам наплата и побарувањето кон клиентите.

Огнен Анчевски

Фотограф

Фотографите се личности кои со својата работа, со фотографирање, ги чуваат моментите од заборав. Elena Luka Home со своите градби исто така ги зачувува сите важни моменти во животот кои се случуваат во еден дом и семејство.

ЧЛЕНКИ НА НАШАТА ГРУПАЦИЈА