НОВО: Оптимален попуст за модерни семејства – OPTIMA/OPTIMA +

business-homes-optima-002

Нов месец – Нови понуди во Elena Luka Home

Специјални пакети за сите наши клиенти и симпатизери

Со секој купен стан во Business Homes – последниот убавец од комплексот El Homes – Eco Homes во Аеродром добивате Пакет Оптима -40% попуст на Вашето паркинг место и складишен простор и Оптима+ -50% попуст на две паркинг места и складишен простор.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ