admin, Author at Elena Luka Home

admin

09
Mar

ELENA LUKA HOME НАЈАВУВА НОВ ЕКСКЛУЗИВЕН ОБЈЕКТ: ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО „DIVINE“

Welcome to DIVINE Living Под падините на Водно, веднаш по подвозникот и познатото училиште Кузман го сместивме префинетиот објект DIVINE.Неговата уникатна архитектура, мермерните вертикали и кружните сводови се одлики на историската Викторијанска...

Прочитај повеќе
09
Mar

Елеганција и минимализам во ентериерно уредување на стан од 50m2 во современиот станбено-деловен објект „Melody“

Современото домување бара компатибилност меѓу функционалноста, квалитетот и естетиката. Токму преку примената на овие постулати во своите објекти, на нашитеклиенти им обезбедуваме врвно искуство во домувањето. Како пример ќе...

Прочитај повеќе