Кариери

Helping you reach your fullest potential.
banner-careers

Доколку сакате да се вклучите во креативниот тим на Elena Luka Home, сакате да ги остварите Вашите амбиции и имате визија и желба да ни покажете нешто ново и уникатно, лојални сте и креативни, тимски работник кој заедно со нас ќе придонесе за растот и развојот на една од најуспешните македонски градежни фирми, ова е место за Вас, сите заинтересирани своето CV можат да ни го испратат на нашиот контакт мејл.

Во Elena Luka Home сме заинтересирани за кандидати од областа на градежништво. Но, како и секоја друга компанија, во потрага сме по поединци во областите како финансии, сметководство, човечки ресурси и развој на бизнисот. За да ја изградиме иднината знаеме дека е потребен тим во кој учествуваат различни луѓе и ние сме во потрага по таленти кои ќе придонесат во остварување на нашата цел.