Екстериер Archives - Elena Luka Home

Екстериер

05
Apr

Стартуваше уште една успешна приказна на ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ – Осветен камен темелникот на станбено-деловниот објект FUTURA 2

ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ завчера ги освети темелите на новиот премиум станбено-деловен објект FUTURA 2, којшто е продолжение на веќе познатиот и успешен проект FUTURA 1. На овој свечен чин...

Прочитај повеќе
    • 1
    • 2