Историја

Osnova-stan

Приказната на Elena Luka Home започна со цел да се пополни дефицитот на уникатни градби на нашето поднебје, да се подобри визуелната естетика на објектите и нивниот квалитет на градба. За оваа цел оформивме професионален тим кој цврсто стои зад сработеното, создавајќи модерни и луксузни услови за домување.

 • 2014

  Станбено-деловен објект Luxury Homes

  Elena Luka Home се издвојува како посебна гранка за високоградба од Жикол групацијата
  Започнување со првиот објект Luxury Homes

 • 2015

  Станбено-деловен објект Luxury Homes

  Вселување на првиот станбено-деловен објект Luxury Homes

 • 2016

  Станбено-деловен објект Living Large

  Започнување со нов станбено-деловен објект Living Large

 • 2017

  Станбено-деловен објект Business Homes

  Започнување со нов станбено-деловен објект Business Homes
  Вселување на станбено-деловен објект Living Large

 • 2018

  Станбено-деловен објект Twins

  Започнување со нов станбено-деловен објект Twins
  Вселување на станбено-деловен објект Business Homes

 • 2019

  Станбен објект Connect 5

  Започнување со нов станбен објект Connect 5
  Вселување на станбено-деловен објект Twins

 • 2020

  Станбенo-деловен објект Futura

  Започнување со нов станбенo-деловен објект Futura

 • 2021

  Станбен објект Connect 5

  Вселување на станбен објект Connect 5