Air | Влез 1 | Кат 5 | Вертикала 8 | Connect 5

08-air-vlez-1-kat-5-vertikala-8

Вкупнa квадратура: 68 m2
(65 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 30.29 m2
Кујна 5.74 m2
Спална соба 12.04 m2
Детска соба 9.19 m2
Бања 4.40 m2
Влезен хол 3.68 m2
Тераса 3.20 m2

Станбена единица

I-46

Ориентација Ориентација

Панорама 360: Дневна соба

За подетални информации во врска со овој стан