Balance | Влез 2 | Кат 1 | Вертикала 1 | Connect 5

Вкупнa квадратура: 40 m2
(37 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 16.17 m2
Кујна 3.61 m2
Спална соба 9.61 m2
Бања 3.83 m2
Влезен хол 4.22 m2
Тераса 3.50 m2

Станбена единица

II-08

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан