Balance | Влез 2 | Кат 2,5 | Вертикала 1 | Connect 5

Вкупнa квадратура: 43 m2
(40 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 17.74 m2
Кујна 3.92 m2
Спална соба 10.05 m2
Бања 3.83 m2
Влезен хол 4.22 m2
Тераса 3.50 m2

Станбена единица

II-16 / II-39

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан