Friends | Влез 1 | Кат 3-4 | Вертикала 2 | Connect 5

Вкупнa квадратура: 54 m2
(50 m2 + 4 m2)

Дневна соба / трпезарија 20.60 m2
Кујна 2.21 m2
Спална соба 12.10 m2
Детска соба 7.74 m2
Бања 4.00 m2
Влезен хол 3.14 m2
Тераса 3.42 m2
Балкон 1 0,10 m2
Балкон 2 0,10 m2
Балкон 3 0,15 m2

Станбена единица

I-25 / I-33

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан