Mind | Влез 2 | Приземје, Кат 1 | Вертикала 7 | Connect 5

Вкупнa квадратура: 45 m2
(42 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 18.03 m2
Кујна 5.19 m2
Спална соба 11.42 m2
Бања 3.61 m2
Влезен хол 3.30 m2
Тераса 2.84 m2

Станбена единица

II-06 / II-14

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан