Контакт - Elena Luka Home

Контакт

Испратете порака

  КОНТАКТ ИНФО

  ул. Љубљанска 14, 1000 Скопје, Македонија
  Телефон:+389 70 276 511
  Факс +389 2 3103 816
  Е-маил:  contact@elenalukahome.com
  Работно време: Пон – Пет: 08:00-16:00 / Саб:08:00-14:00

  ВАШИОТ КОНТАКТ

  ФРОСИНА ЛАЗАРОВА

  Менаџер за продажба

  Phone: +389 70 276 511

  Email: f.lazarova@elenalukahome.com