Деловен простор | Futura

Деловниот простор на FUTURA со своите 317m2, нагласена височина и беспрекорен дизајн е ексклузивен и како таков е одличен за комерцијално-деловни содржини.

Со поглед кон главниот булевар Борис Трајковски, овој деловен простор овозможува непречена комуникација со минувачите и околината. Големите стаклени површини овозможуваат проток на природна светлина и го прават овој простор идеално место за Вашиот бизнис со загарантиран успех.

За подетални информации во врска со деловниот простор

Futura