Mars | Futura | Кат 4

Вкупнa квадратура: 43 m2
(40 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 19.01 m2
Кујна 1.97 m2
Спална соба 10.88 m2
Бања 3.82 m2
Влезен хол 4.13 m2
Тераса 2.93 m2

Станбена единица

23

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан