Moonwalk | Futura | Кат 2, 6, 7, 8

Moonwalk

Вкупнa квадратура: 44 m2
(41 m2 + 3 m2)

Дневна соба / трпезарија 19.50 m2
Кујна 1.83 m2
Спална соба 10.25 m2
Бања 4.32 m2
Влезен хол 2.69 m2
Ходник 2.20 m2
Тераса 3.33 m2

Станбена единица

11, 39, 46, 53

Ориентација Ориентација

За подетални информации во врска со овој стан